Welkom bij Shoes by Armel. 

Met groot enthousiasme deel ik graag het inspirerende verhaal achter Armel. Mijn naam is Melike en mijn passie voor ondernemen heeft de kiem gelegd voor dit avontuur. Het was in 2016, tijdens mijn studie, dat ik besloot een online webshop te starten. Destijds ontbrak het volgens mij aan een geschikt aanbod van exclusieve schoenen tegen betaalbare prijzen. Onze drijfveer is altijd geweest om kwaliteit en unieke designs te leveren. Sindsdien hebben we met trots diverse prachtige collecties gecreëerd.

In 2020 hebben we ons pad verbreed naar een nieuw terrein: bruidsschoenen. Onze bruidscollectie biedt schoenen voor feestelijke en bruidsmomenten, elk speciaal ontworpen en met zorg gemaakt door ons team. Elk paar bruidsschoenen wordt geleverd in een elegante doos, omhuld in zijdepapier. Het zijn niet zomaar schoenen; het zijn de perfecte metgezellen voor de belangrijkste dag in je leven. Het is een eer voor ons om deel uit te maken van de bruidswereld en we hopen in de toekomst nog vele aanstaande bruiden te helpen bij het kiezen van hun perfecte schoenen en accessoires voor hun grote dag.

Ons verhaal begon in 2016 in Enschede, en met gepaste trots kunnen we zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een prachtige ruimte van maar liefst 450m2 in Goor. Onze merknaam, ARMEL, wordt nu internationaal erkend en we hebben een indrukwekkende community van 196 duizend volgers op Instagram over de hele wereld. Hier delen we graag onze nieuwste creaties met onze enthousiaste volgers. Als je niets wilt missen van onze collectie, nodig ik je uit om ons te volgen op Instagram en de nieuwste trends en designs te ontdekken.

Bij Armel streven we er voortdurend naar om te innoveren en te groeien. Jouw suggesties en ideeën zijn altijd welkom; voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Met liefde en toewijding,

Melike Seçkin