RETOURNERING

Retournering geldig voor producten besteld op www.shoesbyarmel.com. 
Is je bestelling toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. 

Je kan het retourpakket (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. In het pakketje moet een notitie geplaatst worden met de volgende informatie: naam - ordernummer en retour of ruilen. 

Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen na de aangave van retour ontvangen te hebben. Hierna ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen, excl. verzendosten, teruggestort op hetzelfde rekeningnummer waarmee je je bestelling betaald had. 

Ruilen
Wil je ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Vermeld in de doos je ordernummer en gewenste maat en stuur het pakketje terug naar onderstaande adres. 

Armel International V.O.F.
Marssteden 106
7547TD Enschede

Belangrijk: De schoenen moeten in originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd teruggestuurd worden binnen 14 dagen. Retourneringen die niet aan deze eis voldoen, of pakketjes die buiten de 14-dagen termijn worden opgestuurd zullen teruggestuurd worden naar de eigenaar. De kosten voor het terugzenden zijn voor de koper. 

Producten die op kantoor worden afgehaald, worden niet retour geaccepteerd. Pakketjes waar geen naam op staan, die zonder track code worden gestuurd of die bij het verkeerde adres terecht komen zijn wij niet voor aansprakelijk. Als er geen naam op of in de doos staat is het voor ons niet mogelijk om het pakket terug te vinden.

Producten die gekocht zijn tijdens de SALE mogen niet retour/geruild worden!