WELKOM BIJ SHOES BY ARMEL.

Met groot genoegen vertel ik, Melike, hoe het verhaal van Armel is begonnen. 

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in ondernemen. Tijdens mijn studie, in 2016, heb ik er dan ook voor gekozen om een online start te maken met een webshop. In die tijd was er naar mijn mening nog geen passend aanbod voor exclusieve schoenen voor een betaalbare prijs. Kwaliteit en unieke designs staan voor ons tot op heden altijd voorop. Door de jaren heen hebben wij talloze prachtige collecties mogen maken en hebben wij in 2020 ons uitgebreid naar een nieuwe tak, namelijk de bruidscollectie. Wij bieden hier een aanbod voor feest- en bruidsschoenen die speciaal door ons ontworpen en gemaakt zijn. Onze bruidsschoenen komen in een lichtroze doos en zijn ingepakt met zijdepapier. Een geweldige toevoeging aan de belangrijkste dag uit je leven. Wij halen enorm veel blijdschap uit de bruidswereld en hopen in de toekomst nog veel toekomstige bruiden te mogen helpen met het kiezen van de perfecte schoenen en accessoires voor de grote dag. 

Wij zijn in 2016 begonnen in Enschede en inmiddels uitgebreid naar een prachtig en grote ruimte van maar liefst 450m2 in Goor. Ons merk breidt zich Internationaal uit en wij zijn hier natuurlijk enorm trots op. Sinds 2021 is ARMEL officieel onze merknaam geworden. Op Instagram hebben wij op het moment 198 duizend volgers over de hele wereld, hier delen wij dan ook de meeste content van onze schoenen. Als je niks wilt missen van onze collectie, volg ons dan op Instagram om altijd de nieuwste schoenen te zien. 

Wij proberen ons dagelijks te innoveren en ontwikkelen. Heb jij nog toevoegingen en tips voor ons? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. 

With love, 

 

Melike Yilmaz-Seckin
Armel